Video thumbnail

De videoproductie

De videos van Station Utrecht Vaartsche Rijn worden gefilmd en geproduduceerd door buurtbewoner Roald van Stijn. De videos presenteert hij onder de naam Pyropix.  Vanuit zijn grote passie voor film is Roald op eigen initiatief de bouw van het station gaan filmen. Daarbij was de film Koyaanisqatsi van Godfrey Reggio een grote inspiratiebron. De eerste video werd veel bekeken op Youtube en kwam daardoor ook onder de ogen van de hoofdaannemer 'Combinatie Strukton infratechnieken, Colijn & Reef'. Al snel volgde er een gesprek met projectleider Cor Boss met een mooie samenwerking als resultaat.

 

In 2012 heeft Roald het roer omgegooid. Na jaren in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, is hij zich fulltime op video gaan richten. Zelf zegt hij: "Ik heb niet van mijn passie mijn werk gemaakt, ik heb mijn passie gehouden en dat levert werk op". Deze passie maakt de videos van Roald populair, dat blijkt uit de 500.000 views die op zijn naam staan.

 

Zoekt u een videoproducer die voor uw bedrijf / organisatie een korte originele bedrijfsfilm kan maken? Wilt u een video die perfect is voor social media? Bij Pyropix zit u goed voor promovideos, videoclips, bedrijfsfilms, instructievideos, luchtvideos, reportages en alle videoproducties naar wens.

 

Bekijk ook eens de website www.pyropix.nl

 Blogs
Februari 2013
Januari 2013
Winter 2012
Mei 2012
Maart 2012
Topics
Kensington
Julien Mier
I am Oak
Mav Scientific
Bombay Show Pig

De bouw April 2012 Juni 2012 Februari 2012 Zomer 2012

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!